flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники суду взяли участь у спільному семінарі з актуальних питань розвитку архівної справи на Полонщині

13 червня 2019, 16:26

13  червня 2019 року  керівник апарату суду Рибачок Н.П., заступник керівника апарату Бобрівник В.І., старший секретар суду Кравчук В.В. взяли участь у   спільному семінарі на тему : «Описування та впорядкування архівних  документів в  умовах реорганізації»  за участі заступника директора державного  архіву Хмельницької області Бурдуваліс К.М. , начальника відділу формування Національного архівного фонду (далі НАФ) та діловодства Раги В.С., спеціаліста державного архіву Заверухи Н.Я.,  начальника архівного  відділу Полонської РДА Калюки Л.М.

Метою семінару було удосконалення знань, вмінь та навичок учасників з нормативно-правового, науково-методичного та інформаційного забезпечення архівної справи та діловодства в установах ,  закладах та організаціях району.

Після закінчення семінару працівники суду  були присутні на виїздній сесії  експертної комісії державного архіву Хмельницької області , де були погоджені акти про вилучення для знищення справ (документів) не внесених в НАФ за різні роки   та інші архівні документи.

 

Прес-служба Полонського районного суду