flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Полонський районний суд підвів підсумки анонімного опитування відвідувачів суду

17 січня 2019, 14:14

В період з 20 по 31 грудня 2018  року в рамках реалізації Системи оцінювання роботи суду відповідно до Рішення Ради суддів України від 17 вересня  2018 року № 53, в Полонському районному судді Хмельницької області , було проведено анонімне  опитування відвідувачів суду щодо якості функціонування суду.

Пропозиція взяти участь в опитуванні була розміщена  на  офіційному сайті, де респондентам було запропоновано заповнити паперову анкету у зручний для себе час.

Відповідаючи на запитання,  громадяни мали  можливість оцінити якість роботи суду та зручність  перебування в установі, а також надати свої пропозиції та побажання відносно роботи суду.

Загалом в опитуванні взяли участь 31 особа. Опитувані відвідувачі суду  оцінили якість роботи суду за 5-бальною шкалою на 4.8. Також відмітили, що відбулися позитивні зміни в організації роботи суду. Значно  покращилась якість роботи суду, покращились зручність та комфортність перебування в суді, якість роботи працівників апарату суду та суддів, доступність суду в цілому для громадян.

Ми вдячні всім, хто прийняв участь в опитуванні, ваша думка буде врахована у подальшій роботі суду!

З аналітичним звітом по  опитуванню відвідувачів суду  можливо ознайомитись за посиланням:

https://drive.google.com/open?id=1_anrfSlvxKNdfSgxK7nVbUX6nvgAuQJ3

 

Прес—служба Полонського районного суду