flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Cудді-спікери Хмельниччини вийшли із «зони комфорту»

26 квітня 2018, 15:03

«Камера – це ваша аудиторія», – такими словами суддя Львівського окружного адміністративного суду, тренер Олександр Сасевич розпочав другий навчальний день інтерактивного семінару для суддів-спікерів та прес-секретарів Хмельниччини «Комунікаційна діяльність суду». Як готуватися до інтерв’ю, як триматися перед камерою, як донести головний меседж інтерв’юеру, відтак – його читачам чи глядачам, до яких пасток журналістів слід бути готовим – про це наразі міні-лекція викладача НШСУ.

 

«Чи знаєте ви, що вчора ваша суддя їхала за кермом п'яною?», «У вас усі судді беруть хабарі?», «Ви отримали пряму вказівку кидати патріотів за грати?», «А чому ви не задекларували дорогі прикраси з останньої колекції, які зараз на вас?», «Звідки у судді вашого суду такі статки, що він вечеряє у дорогому ресторані?», «Яка у вас зарплата?» – ці прискіпливі запитання звучали цього разу не від журналістів.
Їх в ігровій формі суддям-спікерам Хмельниччини ставили тренери інтерактивного семінару в Кам'янці-Подільському Ольга Какауліна й Олександр Сасевич. 
Відеокамера, мікрофон і питання «з родзинкою»: судді-спікери Хмельниччини вийшли із «зони комфорту». Однак, схоже, у критичні моменти триматимуть відповідь перед суспільством гідно.

Прес-служба Полонського районного суду