flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Разом із канадцями вчилися комунікувати голови судів Хмельницької області

26 вересня 2017, 18:29

 

   Сьогодні в Кам'янці-Подільському відбувся семінар для голів судів Хмельницької області на тему: «Комунікаційна діяльність голови суду при виконанні представницьких функцій», організований в рамках українсько-канадського проекту підтримки судової реформи в Україні.

   Вітаючи учасників заходу, високоповажних гостей із Канади, голова Апеляційного суду Хмельницької області Анатолій Марцинкевич сказав, що завдячуючи проекту ми маємо можливість підняти освітній рівень суддів, удосконалити навики, поспілкуватись, обмінятись досвідом. Попередні канадсько-українські проекти були дуже ефективними. Внесено зміни в Конституцію України, осучаснено методику навчання суддів. В чотирьох судах України пройшли апробацію методики досудового вирішення спорів. Якщо раніше подібні семінари проводилися в Одесі та Києві, то тепер увага змістилася на такі регіони, як Хмельницький, де судді не менш активні.

   Після доповідей учасники семінару працювали у малих групах, де вони виконували практичні завдання, складали схеми, які відображають взаємодію голови суду, судді-спікера та прес-секретаря суду.

 Від  Полонського районного суду приймав участь у семінарі  голова суду Горщар Анатолій Григорович.

Прес-служба Полонського районного суду