flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Хмельниччина ділилась досвідом з пілотними областями українсько-канадського проекту

13 липня 2017, 12:06

     11 липня, в Кам’янці-Подільському в рамках українсько-канадського Проекту «Підтримка судової реформи» відбувся круглий стіл на тему «Організація роботи регіональних центрів судової комунікації».

     За мету організатори поставили вироблення  спільної  концепції  функціонування регіональних центрів судової комунікації. Прикладом для її впровадження став досвід налагодження роботи Судового інфо-медіа центру Хмельницької області, який на власній базі створив Апеляційний суд Хмельницької області.

     

 

     

      Досвідом створення Судового інфо-медіа Хмельницької області поділився з присутніми голова Апеляційного суду Хмельницької області Анатолій Марцинкевич. Його слова підкріпила відеопрезентацією творчих набутків за останніх півроку прес-служба апеляційного суду області.  

     

     Присутні також обговорили, запропоноване керівниками україно-канадського проекту  Типове  положення про обласний комунікаційний центр судової влади.

     Після доопрацювання на його основі створюватимуть такі комунікаційні центри в пілотних областях проекту, Одеській, Івано-Франківській та Запорізькій.

 

Прес-служба Полонського районного суду