flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спеціалісти кадрового забезпечення вивчали практичні аспекти застосування Закону України “Про державну службу ”

29 травня 2017, 11:20

       22–26 травня 2017 року в місті Чернівцях місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводило підготовку спеціалістів кадрового забезпечення місцевих загальних та апеляційних судів.

      В проходженні  підготовки   брали участь 17 спеціалістів кадрового забезпечення місцевих загальних та апеляційних судів Чернівецької, Тернопільської та Хмельницької областей.

      Від Полонського районного суду приймала участь заступник керівника апарату суду Бобрівник Валентина Іванівна.

     З метою та  програмою  підготовки слухачів ознайомила  заступник директора Чернівецького регіонального відділення   Тетяна Аілінчій.

     Проводили підготовку суддя Апеляційного суду Чернівецької області Онуфрій  Колотила, суддя Першотравневого районного суду м. Чернівців Аліна Федіна та Євген Нестеренко, суддя Апеляційного суду Чернівецької області у відставці Валентина Чупікова.

 

 foto

     Актуальним для спеціалістів кадрового забезпечення є питання  про ранги державних службовців відповідно до вимог нового Закону України “Про державну службу”. Про порядок віднесення державних службовців до відповідних груп та підгруп розповідала  головний спеціаліст забезпечення договірної та позовної роботи територіального управління Державної судової адміністрації України в Чернівецькій області Іванна Татарин.

 

Прес-служба Полонського районного суду