flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівники апаратів судів підвищили свій професійний рівень

23 травня 2017, 12:59

       15–19 травня 2017 року в місті Чернівцях місцеве регіональне відділення  Національної  школи суддів України проводило  підготовку  керівників апаратів  місцевих загальних та апеляційних судів.

      Відкриваючи підготовку, директор Чернівецького регіонального відділення Анатолій Огородник ознайомив слухачів із програмою заходу.

     

Для проведення підготовки запрошено суддю Апеляційного суду Чернівецької області  Онуфрія Колотила,  суддів Першотравневого районного суду м. Чернівців Аліну Федіну та Євгена Нестеренка, а також суддю Апеляційного суду Чернівецької області у відставці Валентину Чупікову.

     Окрім того,  для проведення підготовки запрошено керівника апарату Апеляційного суду Чернівецької області ІванаСорохана, який розповів про порядок роботи з документами, що містять конфіденційну інформацію,  та про роль керівника апарату в організації роботи суду і забезпечення ефективності його діяльності.

     Заступник начальника  територіального управління Державної судової України в Чернівецькій області  Павло Тюфтій розглянув  із слухачами засади діяльності, обсяг функціональних обов’язків, права та відповідальність керівника апарату, а також розмежування адміністративних функцій між головою суду, керівником апарату та начальником територіального управління Державної судової України.

     Аліна Федіна ознайомила слухачів із практикою організації  судового процесу, на якому присутні представники ЗМІ, з проблемами підвищення авторитету судової влади в українському суспільстві, а також проведе комунікаційний практикум.

      Від Полонського районного суду приймала участь у навчанні керівник апарату суду Рибачок Наталія Петрівна.

 

Прес-служба Полонського районного суду