flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

22 травня 2017 року відбувся перший загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього».

23 травня 2017, 11:23

  

       Серед учасників форуму були судді-спікери, прес-секретарі судів і відповідальні за зв'язки із громадськістю та комунікацію, журналісти загальноукраїнських і регіональних видань, які працюють над судовою тематикою.

      Від Полонського районного суду Хмельницької області  приймала участь суддя-спікер  Горгулько Надія Анатоліївна.

       Ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук у своїй привітальній промові  констатував, що успіх судової реформи, як і будь-якої з реформ, складається з трьох основних складових - люди, правила та інститути. Україна робить досить впевнені кроки в роботі над кожним із цих компонентів – висловив переконання ректор. Також, Микола Оніщук наголосив, що в навчальний процес  Національної школи суддів України для суддів усіх юрисдикцій та категорій,  а також для працівників апаратів судів, включені курси  та навчальні програми щодо комунікаційної (медійної) діяльності у сфері правосуддя. Тож суддівська освіта робить максимум для того, щоб система правосуддя та суспільство знайшли взаєморозуміння та мали належну комунікацію.

 

 

Прес-служба Полонського районного суду