flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду завітали учні та вчителі на " День відкритих дверей суду"

17 травня 2017, 15:36

    Сьогодні нас відвідали учні та вчителі   Полонської загальноосвітньої школи №2 на «День відкритих дверей суду».

    Для всіх присутніх ми провели оглядову екскурсію судом  та познайомили з роботою служителів Феміди .

   Ознайомлення присутніх із судом розпочав голова Полонського районного суду Горщар Анатолій Григорович. Розповів про те,  справи яких категорій  підсудні суду, про завдання та принципи на яких базується робота судової системи України, про можливість проведення  судових засідань у режимі відеоконференції.

   Заступник керівника апарату суду  Бобрівник Валентина Іванівна ознайомила  всіх присутніх із діяльністю та структурою суду, веб-сторінкою Полонського районного суду  на порталі «Судова влада» , роз’яснила порядок звернення до суду  та як поводити себе під час слухання справи, ознайомила  з історією суду та наголосила про те, що детальніше  ознайомитись  з історією  суду   можна на веб-сайті  в Історичній довідці  суду у розділі «Про суд».

foto

    Секретар судового засідання Калінка Аліна Андріївна  ознайомила учнів та вчителів зі стадіями судового процесу , розповіла про фіксацію судового процесу технічними засобами.

FOTO

    З роботою канцелярії суду провела ознайомлення старший секретар суду Кравчук Віта Василівна . Присутні дізналися про реєстрацію документів, що надходять до суду , про порядок роботи з ними в автоматизованій системі документообігу суду  «Д-3», порядок реєстрації справ різних категорій, порядок ведення обліково-статистичних карток, порядок звернення до виконання судових рішень. Старшим секретарем було наглядно продемонстровано роботу  системи «Д-3».

 

FOTO

   Учнями та вчителями школи  були оглянуті зали  судових засідань на першому та другому поверхах, інформаційні стенди ,  канцелярія   та архів суду.

foto

   Учні отримали відповіді на всі поставлені питання. Наприкінці колектив Полонського районного суду побажав усім присутнім школярам успіхів у навчанні та йти до мети, яку перед собою поставили.

 

Прес-служба Полонського районного суду