flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

24 – 28 квітня 2017 р. в м. Чернівці відбулося підвищення кваліфікації суддів місцевих загальних судів

03 травня 2017, 12:51

 

            З 24 по 28 квітня 2017 року суддя Полонського районного суду Хмельницької області  Дідек Марія Богданівна відповідно до Календарного плану підготовки суддів для підтримання кваліфікації Національної школи суддів на 2017 рік  пройшла підготовку за програмою для суддів місцевих загальних судів в Чернівецькому регіональному відділенні НШСУ.

       Для проведення підготовки запрошено суддів Апеляційного суду Чернівецької області Онуфрія Колотила,  Галину Станковську, Володимира Міцнея,   Ірину Литвинюк та  Наталію Половінкіну.

        Відповідно до стандартизованої  програми в межах  підготовки було проведено тренінги на теми: “Захист права власності у світлі статті 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини для суддів цивільної спеціалізації” (24 квітня),  “Антикорупційне законодавство. Практика застосування антикорупційного законодавства. Відповідальність за вчинення корупційного правопорушення ”(27 квітня) та “Суддівська етика. Доброчесність судді”  (28 квітня).  

      Значну увагу було  приділено роботі суддів у малих групах, обговоренню ситуативних завдань та експрес-опитуванню.

 

 

 

Учасниками    було отримано  сертифікати.

 

 

Прес-служба суду  Полонського районного суду