flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Полонський районний суд повідомляє про тимчасове припинення відправки поштової кореспонденції

22 жовтня 2020, 12:10

Полонський районний суд Хмельницької області повідомляє громадянам та учасникам судового процесу про тимчасове  припинення відправлення  поштової кореспонденції у звязку із недостатнім фінансуванням та відсутністю коштів на її відправку.

При подачі позовних заяв та інших документів до канцеляріїї суду  рекомендуємо обов’язково вказувати:

офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів як власних так і  інших учасників  судового процессу чи розгляду справи.                          

Отримати процесуальні документи, в тому  числі виклики та повідомлення можна електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденціїі з зазначенням адреси своєї електронної пошти) чи безпосередньо через канцелярію суду за адресою: м. Полонне, вул. Героїв Майдану, 5, каб. 5,  з урахуванням обмежень та заходів, повязаних із запобіганням поширенню коронавірусної інфекції COVID -19.

Отримати виклик чи повідомлення про судове засідання можна також за допомогою sms-повідомлення. Для цього потрібно подати до суду заяву на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді  за допомогою sms-повідомлення, вказавши, у ній свій мобільний номер телефону. Бланки заявки розміщені за  посиланням: https://court.gov.ua/registration/zayavasms.html.

У разі відсутності у матеріалах справ,  проваджень інформації про електронну пошту та номерів засобів телефонного звязку – інформація про виклик у судове засідання, повідомлення про судове засідання та про ухвалені судові рішення буде розміщуватись на офіційному сайті Полонського районного  суду веб-порталу «Судова влада України»:

- https://pl.km.court.gov.ua/sud2213/gromadyanam/csz/ (список справ, призначених до розгляду); 

- https://court.gov.ua/fair/sud2213/  (стан розгляду справ).

В телефонному режимі дізнатись інформацію можливо, зателефонувавши до:

-  Єдиного контакт-центру судової влади України за номером - 0-800-501-492 (безкоштовно по всій території України).

Канцелярії Полонського районного суду -  03843- 2-07-21.

 

 Прес-служба Полонського районного суду