flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу! Оприлюднення оголошень про виклик буде здійснюватись на офіційному веб-сайті нашого суду.

05 лютого 2018, 14:28

З метою створення умов для захисту громадянами своїх законних прав та інтересів, покращення доступу до правосуддя, з огляду на положення ч. 11 ст. 128 ЦПК України та  до початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи інформація про виклик  осіб до суду  буде розміщуватися безпосередньо Полонським районним судом Хмельницької області на офіційній сторінці у підрозділі "Оголошення про виклик до суду" у розділі "Громадянам", за посиланням https://pl.km.court.gov.ua/sud2213/gromadyanam/rfujol/.

Таке повідомлення має бути розміщено не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання. 

Порядок публікації оголошень на веб-порталі судової влади України визначається Положенням про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему, яке перебуває на етапі розроблення.

Вказане стосується і повідомлень учасників судового процесу, які знаходяться у зоні проведення антитерористичної операції та на тимчасово окупованій території України.

З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

 

Прес-служба суду